Arbetet är en veckotidning som ägs av LO och som fram till mars 2012 hette LO-tidningen.
Tidningens politiska redaktör, Martin Klepke, väckte så sent som för en månad sedan uppmärksamhet när han twittrade att "polisen är vår fiende".
Inför valet levererar 63-åringen nu dagliga ledarartiklar i Arbetet om Sverigedemokraterna – ett parti som han går till rasande angrepp mot.
I en av de många artiklarna, som publicerades på tisdagen, lägger Martin Klepke fram en avancerad konspirationsteori som går ut på att Sverigedemokraterna försöker störta den svenska demokratin med hjälp av Ryssland och "fejkade konton". Han anklagar SD-ledaren Jimmie Åkesson för att sprida en "ihoptrollad fantasibild" som inspirerar partiets anhängare att uppvigla till våld mot politiska motståndare.
"[V]i ser nu dagligen SD-anhängare vräka ur sig skrämmande ord om landsförrädare och mycket aggressiva krav på riksrätt eller ännu värre föreslagna följder för de politiker som anses ha skapat denna undergångstillvaro", skriver han.
Något som Martin Klepke dock inte nämner i sina artiklar är att han själv är dömd våld mot en politisk motståndare.
Misshandeln skedde den 30 augusti 2014 i samband med en vänsterextrem motdemonstration mot nu nedlagda Svenskarnas parti vid Gustav Adolfs torg i Stockholm.
Offret, en man i 45-årsåldern, fotograferade våldsamma vänsterextremister som omhändertogs av polisen.
Då gick Martin Klepke, som var på plats för att bevaka demonstrationen åt Arbetet, fram till mannen och gav honom ett kraftigt knytnävsslag i ansiktet.
– Du fotar inte mig! Gris! Fascist! vrålade LO-redaktören i samband med att han gick till attack.
Mannen berättade att "allt blev svart" efter slaget. En polisman som var på plats bevittnade misshandeln och såg hur offret sedan sjönk ihop och blödde från munnen och ansiktet så att blodet rann ner på asfalten.
Med hjälp av sin advokat, vänsterprofilen Claes Borgström, överklagade Klepke domen ända upp till Högsta domstolen. Hovrätten fastställde dock domen – villkorlig dom med 50 dagsböter á 200 kr – våren 2016 och i juni samma år beslutade HD att inte meddela prövningstillstånd.
Under rättsprocessen argumenterade Borgström för att Klepke hade befunnit i en nödvärnssituation, verklig eller inbillad, eftersom han var rädd att han skulle bli uthängd med bild som vänsterextremist på nätet. Det var dock en invändning som varken tingsrätten eller hovrätten köpte.
"Det finns inget i Martin Klepkes uppgifter som ger stöd för att han föreställde sig att en publicering eller annan för honom negativ användning av den bild som [offret] eventuellt lyckades ta var nära förestående", skriver hovrätten.
Fria Tider har vid upprepade tillfällen sökt Martin Klepke via telefon för en kommentar. Vi söker honom även via mejl.