I slutet av förra året röstade FN igenom sin så kallade migrationspakt. Flera länder motsatte sig dock avtalet, och vägrade ansluta sig.
Förespråkarna upprepade påståendet att avtalet inte är "juridiskt bindande", trots att det i texten 38 gånger står att "Vi förbinder oss".
Syftet med avtalet är bland annat att organisera och skapa trygga vägar för invandrare över världen.
Motståndarna menade bestämt att pakten kommer leda till ännu mer massinvandring och i slutändan gör all invandring laglig.
Tidigare i veckan kom 14 EU-länder överens om en "solidaritetsmekanism" som påminner om migrationspaktens idéer, enligt den franske presidenten. Macron vill dock inte berätta vilka länder som ingår, men Sverige tros vara ett av dem. EU-länderna ska fördela asylsökare från tredje världen mellan sig. EU:s migrationskommissionär Dimitris Avramopoulos, som förra året vädjade till alla FN:s medlemsstater att skriva på migrationspakten, förklarade att EU-länderna avser "hjälpa migranter i Libyen, organisera humanitära överföringar samt frivillig återvandring".
Samtidigt har Ungern nu ingått en egen överenskommelse med Polen och Estland om att i stället införa en "varningsmekanism" riktad mot just FN:s migrationspakt. Varningsmekanismen ska "motverka invandringsvurmande förslag i dess tidiga faser, oavsett om de är upprättade i FN eller i Bryssel", uppger About Hungary. Ungerns utrikesminister Péter Szijjártó menar att globalisterna försöker göra migrationsavtalet tvingande för alla länder. Samtidigt bestrider han på nytt påståendet att pakten inte skulle vara bindande. Enligt honom blir allt som FN godkänner en del av internationell rätt och rättslig praxis, varför det nu är extra viktigt att bekämpa mångkulturförespråkare.