Namninsamlingen, som bland annat uppmärksammades av Aftonbladet igår då kvällstidningen hävdade att "över två miljoner har redan skrivit på", har lagts upp på brittiska parlamentets officiella hemsida.
Sedan igår har antalet underskrifter växt till över 3,3 miljoner, något som gjort att många fattat misstankar om att allt inte står rätt till.
Nu har brittiska underhusets tvärpolitiska namninsamlingskommitté, som administrerar uppropen, inlett en utredning om misstänkt bedrägeri. 77.000 av namninsamlingarna har redan avslöjats som falska, rapporterar BBC.
"Mycket allvarligt"
Fria Tider har uppmärksammats på att det sprids mer eller mindre sofistikerade datorscript på internet som genererar påhittade namn som sedan postas till namninsamlingen. Ett sådant script kan på kort tid skapa tusentals falska underskrifter.
Helen Jones, chef för namninsamlingskommittén, säger att man ser "mycket allvarligt" på bedrägeriet. Även om en namninsamling som sådan inte kan påverka politiska beslut så kan upprop som samlar många namnunderskrifter avgöra vilka politiska frågor som tas upp till debatt i parlamentet.
Efter att namninsamlingen fått stor medial uppmärksamhet har initiativtagaren till den, Oliver Healey som kampanjar för nationalistpartiet English Democrats, trätt fram på Facebook. Han skriver att han skapade insamlingen för över en månad sedan när lämna-sidan såg ut att förlora. Syftet med den var att skapa möjlighet för en ny omröstning om stanna-sidan hade vunnit med liten marginal.
Kapades av EU-anhängare
Healey kräver i sitt upprop att minst 60 procent måste rösta för eller emot fortsatt EU-medlemskap och att minst 75 procent måste delta i omröstningen för att den ska anses vara giltig. I torsdagens folkomröstning var valdeltagandet 72,2 procent, vilket ändå är avsevärt högre än de 66,1 procent som röstade i förra årets parlamentsval.
Sedan Healey skapade namninsamlingen har den kapats av EU-anhängare och används i debatten för att försöka väcka opinion för att stoppa Storbritanniens utträde ur EU.
Politiska bedömare påpekar dock att det inte är så demokrati fungerar. Man kan inte hålla en ny folkomröstning bara för att man är missnöjd med resultatet av den förra omröstningen.