Kvinnan, som är småbarnsmamma, hade i september 2017 haft en middagsbjudning hemma i sin och makens bostad i Kalmar.
Fram på kvällen tog hon en kvällspromenad för att piggna till, eftersom hon skulle lämna ett barn på dagis dagen efter.
På vägen hem började kvinnan, som lider av en sjukdom, må dåligt och ringde till sin man för att be honom att möta upp henne.
Då dök plötsligt tre flyktingbarn upp och började följa efter henne medan de pratade med varandra på sitt språk.
När småbarnsmamman kom förbi en plats vid Trollbackevägen där det fanns odlingslotter tog en av männen tag i henne hårt och afghanerna tvingade med sig henne in på en småväg.
När de kommit en bit in kastade de ner henne på marken.
– De skrattade åt mig som om det var något roligt. De drog av mig byxor och trosor, berättade offret under rättegången.
Sedan hjälptes afghanerna till med att hålla fast och våldta småbarnsmamman i tur och ordning.
Den djupt chockade kvinnan hittades senare av polisen, som hade blivit kontaktade av hennes oroliga man.
– När hon kom hem från sjukhuset var hon i ett fruktansvärt skick. Jag hoppas att jag aldrig behöver se henne så igen, sade maken under rättegången.
I samband med gruppvåldtäkten tog flyktingbarnen ett fotografi med kvinnan. Bilden visar henne när hon ligger utslagen på marken samtidigt som den ene våldtäktsmannen håller en hand på hennes bröst och pekar med långfingret mot henne.
Enligt tingsrätten har flyktingbarnen "genom att ta fotografiet visat en särskild hänsynslöshet och råhet".
Två av afghanerna har identifierats och döms nu av Kalmar tingsrätt till sluten ungdomsvård i 11 månader respektive 1 år och 2 månader. Båda utvisas också ur Sverige.
Den ene av dem döms som under 18 trots att han bedömdes som vuxen av Migrationsverket. Han beviljades ändå uppehållstillstånd som "alternativt skyddsbehövande" eftersom Migrationsverket ansåg att det fanns "ett personligt hot och att han som vuxen inte har något nätverk och att en internflykt inte är möjlig".
Den andre våldtäktsmannen hade redan fått beslut från Migrationsverket om att han skulle utvisas, och beslutet fastställdes av Förvaltningsrätten i Malmö i februari i år.
Kvinnan har mått mycket dåligt efter gruppvåldtäkten, men försöker hålla sig samman för sina barns skull. Hon vågar inte gå ut när det är mörkt, undviker folksamlingar och har fått gå i terapi.